När hjärnan säger KABOOM!!!

I helgen skulle vi vara barnvakt åt min lillebror Gideon, och innan mina föräldrar hade lämnat honom hos oss så hade han haft en sak på huvudet... MIn epilepsi och mina anfall. Han frågade vad han skulle göra om jag fick ett anfall och vad han skulle göra om Anton inte var hemma. 

På kvällen, strax innan vi skulle äta tacos började mina ryckningar / myokloner (började i händerna och armarna). Saker flög hit och dit och jag fick sätta mig ner en stund och ta det lungt. Sen började jag plocka fram sakerna. När allt var framme så hade det klättrat upp i nacken och jag chippade efter luft. 

Sen är allt bara svart och jag vaknar upp i sängen några timmar senare, med en bula i pannan och Anton förklarar att jag har haft ett stort g-tk. Så nu har jag en trasig tunga (läspar som tusan, för den är svullen, och sönderbiten), ett litet blåmärke i pannan och en fin bula! ^^ 

Vi fick förklara vad som hade hänt när jag piggnat till lite ytterligare för Gideon och han var helt med på vad som hänt och ställde jätte många bra frågor för att bara vara 9 år gammal. 

Killarna hade dock en super trevlig helg och spelade tv-spel och kollade på film, och käkade godis. Hade önskat att jag kunde varit med lite mer men det är sånt som händer! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: